Auto import

Als u er voor kiest om een auto uit het buitenland te halen dan kunt u een hoop geld besparen. Holland Auto's heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd om een geschikte auto voor u te vinden, deze voor u op te halen, op Nederlands kenteken te zetten en de auto voor uw deur af te leveren. U heeft daar helemaal geen omkijken naar en het bespaart u een hoop geld.

 

Mocht u er voor kiezen om een schadeauto in het buitenland aan te schaffen dan kunnen wij u daarbij helpen. Wij doen voor u de onderhandeling, verzorgen het transport vanuit het buitenland, zorgen voor een BPM tegenrapport waardoor u minder BPM hoeft te betalen voor de auto en zelfs het repareren van de schade kunnen wij u uit handen nemen. Op deze manier heeft u alles bij 1 partij en heeft u 1 contactpersoon. Wij kunnen voor u een berekening maken wat het financiële voordeel is als u beslist om een schadeauto uit het buitenland te halen in vergelijking met de prijzen en de marktwaarde in Nederland.

Als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden of een indicatie wilt ontvangen met daarin een inzichtelijke besparing bij de aankoop van uw volgende auto? Neem dan contact met ons op.

Voordelen import auto

Besparing op eindprijs

Auto's vaak beter onderhouden en meer opties

GEINTRESSEERD? BEL ONS OP 0570-597888 OF 06-24999972